Make

Goed weten waar je bent en waar je naar toe gaat.

Het Make-programma van KWA Bedrijfsadviseurs is sinds 2001 op de markt. Menige KAM-manager/-coördinator van een onderneming of instelling maakt er met succes gebruik van. Make voorziet duidelijk in een behoefte. Daarom is het doorontwikkeld, vernieuwd en uitgebreid.

Om het in de cloud beschikbaar te kunnen stellen kreeg Make de nieuwste webtechnologieën als pijlers. Het huidige Make bestaat uit zes afzonderlijke modules die, met elkaar geïntegreerd, een compleet managementinformatie- en navigatiesysteem vormen. Make zorgt voor effectieve ondersteuning, borging en aansturing van de bedrijfsprocessen op de aspecten milieu, arbo, kwaliteit, energie en veiligheid. Precies de aspecten die behoren tot het werkveld van de KAM-manager. Die met Make een praktisch en efficiënt instrument in handen krijgt voor coördinatie en sturing. En daarmee meer grip op de dagelijks groeiende complexiteit van zijn alledaagse praktijk.

Het programma bestaat uit twee delen: de Core en de Designer. De Core is het deel waar medewerkers daadwerkelijk hun taken overzien, analyses uitvoeren, registraties vastleggen, competenties beoordelen en formulieren invullen. De Designer biedt de beheerder de mogelijkheid om maatwerk voor de specifieke bedrijfssituatie in te stellen. Dit geldt voor algemene zaken zoals accountbeheer en lees- en schrijfrechten per persoon en proces, maar ook voor specifieke instellingen en beschrijvingen in de verschillende modules. Omdat de software hiertoe niet hoeft te worden aangepast, kunt u dus zelf of in samenwerking met uw adviseur snel, eenvoudig, effectief en flexibel wijzigingen doorvoeren.