Pervasive integration

Met meer dan 40.000 klanten wereldwijd voor de Pervasive integratieproducten is Pervasive Software Inc. marktleider in Data Transformatie Technologie. Klanten zijn onder meer 75% van de Fortune 500 bedrijven, grote consultancyfirma’s en softwarebedrijven die de Pervasive datatransformatie-technologie inbedden in hun applicaties. Voor toepassingen en oplossingen zoals ETL (Extract-Transform-Load) en EAI (Enterprise Application Integration), bieden de Pervasive integratieproducten op hun markt de beste combinatie van prestatie, flexibiliteit en eigendomskosten (TCO – Total Cost of Ownership).

Pervasive Migration Toolkit - een robuust, maar makkelijk te gebruiken gereedschap om verscheidene applicaties te integreren, zowel interne als externe.

Pervasive Data Integrator - een product dat zich reeds bewezen heeft voor het verzamelen van data uit verschillende bronnen voor opslag in data warehouses, data marts of andere target systemen (ETL). Dit alles op een continue, event-gedreven of geagendeerde basis.

Pervasive Business Integrator - een robuust, desondanks eenvoudig te gebruiken gereedschap om verscheidene applicaties met elkaar te integreren, zowel interne als externe. Waar Pervasive Data Integrator ophoudt, neemt Pervasive Business Integrator de draad verder, veel verder, op.