Referenties

Klanten


erasmus2.png>

Het Erasmus MC is het grootste en meest veelzijdige van de acht universitair medische centra van Nederland. Erasmus MC wil haar internationale reputatie verder uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medisch instituten ter wereld behoren.

Artefact biedt document management oplossingen aan het EMC.


vertimart2.jpg

Vertimart specialiseert zich in software voor de gehele dentale markt. Met Exquise, Exquiray, Orthis, Exqlean, Qbridge en Qbee levert Vertimart programmatuur voor o.a. tandheelkunde, mondhygiëne, digitaalröntgen, orthodontie en tandtechniek. Vertimart beschikt daarnaast over een professionele helpdesk, een technische dienst en een opleidingscentrum voor consultacy, praktijkadvies en ondersteuning.

Artefact levert exclusief Pervasive produkten en technische ondersteuning aan Vertimart.


Leveranciers


actian-logo.png pervasive_logo.png

Pervasive Software is a global data innovation leader delivering software to manage, integrate and analyze data, in the cloud or on-premises, throughout the entire data life cycle.

Artefact is sinds 1994 Pervasive distributeur alsmede Pervasive Competence Center en Authorized Pervasive Support and Training Center.


Partners


1a_logo.png

De 1A-server verbindt alle computers en printers in het netwerk en maakt het delen van bestanden makkelijk en veilig. Hij regelt al het email- en internetverkeer en geeft inzicht in wat er binnen een bedrijf gebeurt. Ook het telefoon- en faxverkeer kan via de 1A-server verlopen (middels VOIP).

First Alternative levert out-of-the-box netwerkbeheer bij klanten van Artefact.


large_ggz delfland 2.jpg

Jaarlijks krijgt een op de vier Nederlanders met psychische problemen te maken. De problematiek varieert van relatief kortdurende klachten tot aandoeningen waarbij langdurige begeleiding en behandeling noodzakelijk is.

DOEL Webdesign, een gezamenlijk project waarbij deelnemers leer- en werkervaring opdoen.


kwabanew.png

Als onafhankelijk adviesbureau helpt KWA Bedrijfsadviseurs B.V. bedrijven bij het ontwikkelen en realiseren van oplossingen die bijdragen aan het resultaat en de continuïteit van het bedrijf.

Artefact ontwikkelt software ten behoeve van het MAKE project.